Logo

Lad Vink hjælpe dig!

Vink Plast's materialer anvendes overalt. Værende det i dansk industri, byggeri eller reklamesektoren så har vi mere end 40 års erfaring i at vejlede vores kunder til at finde den bedste løsning i plast. Vink leverer ikke "bare" materialer, men også kundespecifikke emner fremstillet i vores ISO certificerede bearbejdningsafdeling samt systemløsninger, hvor Vink håndtererer den samlede proces.

Den erfaring vi har, giver vi videre til vores kunder igennem en række særlige servicetiltag. Vores fornemmeste opgave er at tilføre vores kunder værdi, da vi ved at deres succes også er vores egen.

Plastbehovsanalyser og hjælp om plast

Plastbehovsanalyser

Under "Aftal en plastbehovsanalyse" kan du bestille et konsulentbesøg til din adresse, hvorefter Vink Plast kontakter dig for nærmere planlægning af tidspunkt. Det er naturligvis gratis og uforpligtende. Selve analysen består i hovedtræk af et besøg af en plasttekniker eller konsulent som kigger forbi, gennemgår et projekt/produkt og får forklaret hvorledes dette fungerer. Hvorefter vender vi tilbage med forslag og ideer til, hvordan Vink kan tilføre dit produkt værdi. 

Hurtig hjælp til plast

Vink har udformet en række informative materialer, der kan hjælpe dig til bedre viden om vores plast.