Logo

Vink sponsorer Watermusic

 

Der var tale om et "ones in a lifetime" event, da Randers var vært for et af hovedarrangementerne for "Aarhus Kulturhovedstad" 2-3 september 2017. Hele byen emmede af stolthed, da kulturen bragte befolkningen tættere sammen. Vink Plast var selvfølgelig med som sponsor, og bidrog både økonomisk og med levering af plastmaterialer til flere af de visuelt imponerende effekter. Det er altid interessant at se hvad kreative ildsjæle kan bruge vores materialer til, og vi er stolte af at vise resultaterne.

På billedet her ses sangeren Oh Land på båden, omkranset af en lysende trone, lavet i Lexan Thermoclear. Man ser tydeligt  kanalerne i pladerne, der giver pladerne deres isoleringsevne samt høje styrke. Pladerne bruges ofte til tagdækning, eller drivhuse. Randers Regnskov er lavet i dette materiale, men det er også brugt til garager, stadions, eller til lysindfald i bygninger.

De lysende rør på dette billede er lavet i akryl, plastens smukkeste variant, som bruges til skilteløsninger, decor, inventar, eller som erstatning for glasrør, eksempelvis indenfor kemi hvor, der er brug for gennemsigtighed til væsker.