Logo

Vikugrate GRP glasfiberforstærkede plastriste & -profiler

Vikugrate er navnet på Vink Plasts komplette program af glasfiberforstærkede plastriste og plastprofiler. Plast riste udmærker sig ved at være korrosionsresistente, nemme at tilpasse og så har de en lav vægt særligt i.f.t. metalriste og profiler. 

Vikugrate GRP er et unikt system, hvor alle dele er håndlavet, som består af to hovedkomponenter: plast og glasfiber. Til produktionen laves der forme i standard mål hvori man hælder en meget nøje sammensat blanding af smeltet plast i. Ved en given dybde i formen ligger man glasfiber tråde ned på kryds og tværs hvilket gør at plasten ikke kan trækkes/vrides i stykker. Når lagene er nået til formens kant, afslutter man herefter den færdige plastrist således den får en rå overflade (hvis det er en gangrist) eller en glat overflade (hvis det eksemeplvis er til et rækværk eller gelænder). Vikugrate GRP er perfekt til byggerier indenfor kemisk industri, i saltholdige miljøer (f.eks. langs kystlinier) eller andre steder hvor korrosion typisk er et problem.

Vink Plast leverer også systemer i pultruderet plast - også forstærket med glasfiber - som kan anvendes til komplette løsninger af plastriste, plastprofiler samt gelændere-, rækværk-, trapper- og stiger i plast.

Særligt om Vikugrate GRP plastriste og profiler:

  • Høj mekanisk styrke
  • Glimrende korrosionsbestandighed
  • Stort set vedligeholdelsesfri
  • Lav vægt
  • Høj slidstyrke
  • Nemt at bearbejde/tilpasse
  • Gode elektriske egenskaber 

Alle Vikugrate GRP dele kan bearbejdes med almindelige værktøjer. Produktprogrammet føres i flere farver. Datablade kan fremsendes ved henvendelse til Vinks kundeservice.

Alternate Text
Vil du vide mere om Vikugrate GRP?