Logo

Vink var på Sign, Print n' Pack 2017!

Vink plast præsenterede en regulær “slikbutik” af kreative materialer på Sign, Print & Pack i 2017 (stand 4544). Vores fornemmeste opgave på dagene var at være med til at sprede “Viden & inspiration til at skabe” med særlig fokus på: 

Perspex® Akryl (PMMA) Europas største sortiment af akrylplader – Perspex® serierne – der kan anvendes til alt fra skiltning til dekoration og interiør. Fokus på messen var bl.a. være på det nye ”Sweet Pastel” sortiment som med elegante matte farver fremstår ”retro” med varme og ”et glimt i øjet”.

Digitale printmedier - Vink havde også på dagene både printmedier fra Tyske Neschen Graphics med, men der er også fundet andre stærke kvaliteter fra andre leverandører frem. Som f.eks. det nye Asphalt program – perfekt til reklamer både på vægge og gulve!

Opskummede plastplader - Det forbedrede Vikudur letvægtsplade program indbefatter nu også sorte PVC-fri skumplader, der kan printes på med hvide UV blæk og/eller fræses til flotte skilte. Det er nemt at montere takket være en utrolig lav vægt og så er det sej og fleksibel i struktur.

Aluminium-, metal- og plast sandwichplader - Et særdeles konkurrencedygtigt aluminium/metal/plast sandwichprogram med Reynobond®, iBOND®, Vibond og LARSON® sandwichplader kommer også med. 

Med over 1300 besøgende kunne det næsten ikke have været bedre....Nå jo, det kunne det godt...Vink Plast vandt nemlig årets konkurrence for bedste messestand! En stor tak til alle fremmødte for godt humør (samt jeres mange stemmer) på nogle dejlige dage i "en ren slikbutik af materialer"...!

Vil du vide mere om vores produkter?