Logo

Monteringsprofiler, magnetfolier og lim

Herunder finder du diverse produkter fra Vink Plast til brug indenfor reklamesektoren, såsom folier, profiler, flexface samt skånere.

Magnetfolier

Har du en midlertidig reklamemeddelelse, som skal præsenteres på et metalunderlag, er magnetfolie et oplagt materialevalg. Den magnetiske folie er fremstillet af syntetisk gummi med et glat vinyllag yderst, hvilket garanterer et perfekt trykresultat. Produktet binder perfekt til jernholdige metalunderlag og ses især på varevogne og kassebiler, hvor det fjernes nemt uden at efterlade spor, når meddelelsen ikke længere er aktuel.

Flexface

Flexface er et unikt system til store skilteflader. Systemet kan opbygges individuelt til to- og tredimensionelle løsninger med både rette og buede sider og giver mulighed for let servicering fra fronten – f.eks. ved udskiftning af lysstofrør m.v. Ved at anvende Flexface systemet opnår man praktisk taget ubegrænsede dimensioner uden forstyrrende sømme på store overflader.

Aluprofiler/monteringsprofiler

Aluprofilerne er primært beregnet til opskummede PVC plader, men kan naturligvis også bruges til andre pladetyper. Profilerne er med til at skabe et stilrent udseende og er nemme og hurtige at sætte op. Desuden er de udviklet på en måde, der tager højde for pladernes udvidelse, hvorfor man altid kan være sikker på, at budskabet præsenteres på et pænt og plant underlag.Vink Plast kan også levere monteringsprofiler af plast. Kontakt venligst vores salgsafdeling for nærmere information.

Vil du vide mere om div. reklameartikler?