Du bliver en del af et fagligt stærkt team med kompetencer på både strategisk og operationelt niveau. Som Indkøber vil du stå for at sikre en optimal tilgang af materialer til lager samt projektordrer. Det er forventet, at du har erfaring med indkøb, og sætter en ære i, bedst muligt at kunne bistå og rådgive salgsafdelingen. Opgaverne vil være af varierende karakter, hvorfor du forstår at prioritere og strukturere dine arbejdsopgaver, så de nås inden for aftalte deadlines. Et udpluk af kommende arbejdsopgaver:

  • Indkøb og disponering af materialer

  • Sikre at der købes ind i henhold til aftaler samt afsøge markedet for at sikre bedst mulige leveringstider, priser og betingelser

  • Leverandørudvælgelse på baggrund af krav til materialer, kvalitet, pris og applikation

  • Sikre rettidig og korrekt information og kommunikation til hele organisationen

  • Supportere og optimere samarbejdet med salg, lager og økonomi og sikre at betingelser og priser er konkurrencedygtige

  • Lave vareoprettelser og vedligeholde stamdate i Axapta

  • Rapportering og bearbejdning af data fra Axapta og Excel Kompetencer:

Den rette kandidat har en solid indkøbserfaring, en god købmandsforståelse og er en god forhandler. Vi forventer, at du har solide IT-kompetencer, gerne med kendskab til Axapta og er en rutineret bruger af MS Office pakken. Derudover er du selvstændig, handlekraftig og udadvendt. Du træffer beslutninger med fokus på kvalitet og det gode samarbejde mellem kollegaer. Du evner at tilpasse din kommunikation og budskaber efter modtager. Dansk samt gode engelsk kundskaber er et krav for at kunne bestride stillingen.

Virksomheden tilbyder 

Som en del af en succesfuld virksomhed, tilbydes du en spændende stilling i et fagligt dygtigt miljø med kompetente og motiverede kollegaer der har en ambition og et erklæret mål om at være de bedste. Vi arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt. Derfor er der ingen ansøgningsfrist. Skriftlig ansøgning samt CV/relevante papirer sendes til HR ansvarlig Maibritt Juul Holst pr. mail til rekruttering@vink.dk. Send gerne hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte indkøbschef Carsten Christensen på tlf. 2080 8813 eller cac@vink.dk.