Afskærmninger hjælper Danmark

Danmark er så småt ved at kunne åbne lidt op igen. Det sker til en ny hverdag, hvor vi alle skal holde sammen ved at holde afstand særligt i butikkerne. Til det formål kræver det afskærmninger som skræddersyes til det enkelte behov. Det kan være klare plader i f.eks. akryl, polyester eller polycarbonat. Men det kan også være afskæmningsplader, der skal grænse af eller adskille ved f.eks. kasselinjer eller omklædninger. Dem kan vi også levere i flere forskellige typer alt efter om det skal være stærkt, have stivhed eller være kurvet. Løsningerne er mange og vores konsulenter er klar til at vejlede eller fremsende prøver, så du altid får den helt rigtige pladeløsning til netop dit behov.

Du finder meget mere information herunder.

Rengøringsvenlige afskærmningsløsninger
i plast har mange fordele

Vi har den sidste måned oplevet stor efterspørgsel på akryl til afskærmninger. Men der er flere ideelle plastprodukter som vi kan byde ind med alt efter, hvilken type afskærmning man søger. Herover er der f.eks. billede fra et supermarked, hvor der er anvendt akryl (gennemsigtig som glas, stærkt og nemt at bearbejde), mens der længere nede på denne side er eksempler i polyester som bruges til at lave f.eks. visir (fremragende da det er nemt at forme, sejt og kemikalieresistent). Om det skal være en bord model som vist herunder i akryl eller en monteret skillevæg som også sikrer diskretion ift. din "nabo", så har Vink en plade som modsvarer dit behov. Kontakt os for nærmere om dine afskærmnings- eller beskyttelses løsninger og så finder vi det rigtige materiale til dig.
 
Ideelle plasttyper til afskærmninger eller værnemidler:
Plast er ofte et bedre alternativ end pap/papir eller træløsninger, da det har bedre rengøringsegenskaber, fleksibilitet og ofte også styrke. De fleste plasttyper er også genbrugelige som f.eks. vores Greencast akryl som kan genbruges nærved i det uendelige.

Skærme som kan sendes til genbrug efter kassering?
måske greencast akryl!

Mere information om materialer til f.eks. visir?

du finder det her!

Spørgsmål om plast til afskærmning eller værnemidler?