​VINK PLAST & DUKA Ventilation® søger Lager/logistikelev

Virksomheden

Vink Plast er en del af verdens største netværk at plastleverandører med adgang til et bredt sortiment af plast. Kundekredsen omfatter bygge-, skilte & reklame- og industrikunder. DUKA Ventilation er en af Danmarks førende leverandører af systemløsninger til boligventilation. Vi har produceret ventilationsprodukter siden 1968 og har løbende udbygget vores sortiment, så det modsvarer markedets behov. I de fleste huse i Danmark er der indbygget produkter fra DUKA Ventilation. 

Bliv specialiseret indenfor logistik- og lagerstyring 

Uddannelsen tager 2-2,5 år og kombinerer skoleophold med spændende praktik på vores lager i Randers. Gennem ddannelsen kommer du hele vejen rundt om lageret fra varemodtagelsen og vareregistrering til pluk/pak og forsendelse. Du får herved indflydelse på, hvordan alt det der sendes til og fra Vink Plast bliver administreret.

Hvad forventer vi af dig?

Du har taget grundforløbet indenfor uddannelsen. Er du i tvivl, bør du spørge studievejlederen på din erhvervsskole, om din grunduddannelse giver adgang. Du anvender IT på brugerniveau, og som person er du serviceminded og mødestabil, nysgerrig og en holdspiller der tager ansvar for din egen uddannelse. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse hos os. Til gengæld lover vi dig, at du får masser af opgaver og nogle brede rammer, hvor du kan prøve dine talenter af og få en spændende hverdag. Vi forventer desuden, at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt, og har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en virksomhed i vækst og udvikling. Du får en bred kontaktflade, spændende arbejdsopgaver i en dynamisk virksomhed der er præget af en fri omgangstone og godt humør.

Tiltrædelse

1. august 2019

Ansøgning og kontakt

Skriftlig ansøgning samt CV og relevante papirer sendes til Maibritt Juul Holst pr. mail til mjh@vink.dk. Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Lagerchef Allan Madsen på tlf. 2034 9632 eller Business Unit Director Jann Eiskjær på tlf. 2080 8808.