Billeder fra Horsens lystbådehavn nederst på siden 

Vink® glasfiber

Glasfiber riste, -profiler, -bjælker og komplette systemløsninger i glasfiberforstærket plast

Vink® glasfiber er navnet på Vink Plast’s komplette program af glasfiber forstærkede plastriste og plastprofiler. Glas fiber riste udmærker sig ved at være korrosionsresistente, nemme at tilpasse og så har de en lav vægt i.f.t. metal riste og -profiler. De er særligt gode til at lave komplette gangbro- og gelænder systemer, der skal kunne holde til f.eks. kemikalier og saltvand.

Vink Plast er medlem af FLID (Lystbådehavnenes brancheforening).

Strandby Havn bruger glasfiber til nye bådebroer
i kampen mod alger og glatte brædder

læs med her

Glasfiber (GRP) vs. stål: Her er fordelene 

Heine Kjelgaard fra Noe Dahl A/S laver svejse- og smedearbejde for virksomheder. Han er blevet stor tilhænger af riste i glasfiber som et alternativ til stålriste. Glasfiber vejer nemlig mindre og er lettere at tilpasse, når de står ude hos en kunde.

 LÆS MERE OM FORDELENE VED GLASFIBER   

Vink® glasfiber ruster aldrig!

Vink® glasfiber (glassfiber reinforced plastics) er et unikt produkt, hvor alle dele er håndlavet i Europa. Det består af to hovedkomponenter: plast og glasfiber. De to elementer forener plastens fleksibilitet, kemikalieresistens og sejhed med glasfiberens styrke. I produktionsfasen ligger man glasfiber tråde ned på kryds og tværs i produktet, hvilket gør at det ikke kan trækkes/vrides i stykker. Altså får man til sidst et utrolig stærkt og sejt materiale, der nemt kan tilpasses og som har en lav vægt. Det er perfekt til gangbroer, rækværk med gelændere, hegn og bjælker med tilhørende profiler. Vink® glasfiber er det perfekte valg til saltholdige miljøer (f.eks. langs kystlinier) eller andre steder hvor korrosion typisk er et problem.

Vink Plast leverer også systemer i pultruderet glasfiber forstærket plast som kan anvendes til systemløsninger i kombination med andre fiber riste, -profiler-, gelændere-, rækværk-, trapper- og stiger. Kontakt os for nærmere herom.

Særligt om glasfiberprodukter:

  • Høj mekanisk styrke (se film)
  • Glimrende korrosionsbestandighed
  • Meget lidt vedligehold
  • Lav vægt med høj slidstyrke
  • Nemme at bearbejde/tilpasse
  • Gode elektriske egenskaber
  • IMO B & D certificering
  • Support til design, teknisk vejledning samt sparring

Alle Vink® glasfiber dele kan bearbejdes med almindelige værktøjer. Produktprogrammet føres i flere farver. Datablade kan fremsendes ved henvendelse til Vinks kundeservice eller direkte til vores specialist - se kontaktinfo. nederst på denne side.

Vil du vide mere om Vink glasfiber?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig
Lene  Hyldgaard
Eller ta' direkte kontakt med Lene Hyldgaard GRP Produkt specialist, Industri & bearbejdning