Intern sælger til Vink Plast

Kan du se dig selv i en salgsorganisation, hvor du som en del af det interne salgsteam skal servicere virksomhedens kunder? Så er du måske den nye medarbejder hos Vink Plast.
 

Opbyg loyale og vedvarende forhold til kunderne
Som intern sælger har du, i tæt samarbejde med din salgschef og de eksterne sælgere, ansvar for at give kunderne den bedste service. Du går langt for at sætte dig ind i kundernes behov – og indfrier deres forventninger.
 
Din arbejdsdag er præget af varierende opgaver, og du får ansvar for egne opgaver og frihed til at vejlede vores kunder omkring den bedste løsning.
 
Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle:

  • fastholdelse og udvikling af kunderelationer
  • ordremodtagelse via telefon og mail
  • rådgivning til kunden om den helt rigtige løsning
  • beregning af tilbud til vore kunder
  • back up til ekstern sælgere

Intern sælger med fokus på service og kundekontakt
Det er afgørende for os, at du trives i et serviceminded miljø, hvor vi i fællesskab bidrager til at give vores kunder en god oplevelse. Som person er du engageret, nysgerrig, og du har lyst til at udfordre vores virksomhed.
 
Derudover forestiller vi os, at du:

  • er struktureret og kan bevare overblikket over forskellige kunder, ordrer mv.
  • har gode samarbejdsevner
  • er god til at skabe relationer
  • behersker IT på brugerniveau

Vil du udvikle dig i en stærk salgsorganisation?
Som intern sælger indgår du i et internt team med 5 kolleger. Du vil opleve et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer, som vægter både samarbejde, humor og det gode forhold til kunden.
 
Vi tilbyder dig et udfordrende job i en stærk markeds- og udviklingsorienteret virksomhed, hvor der er højt til loftet og gode udviklingsmuligheder.

Ansøgning og kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Jan Busk på tlf. +45 20808811. Du bedes sende din ansøgning til HR & administrationspartner Maibritt Juul Holst på mjh@vink.dk.

Ansøgningsfrist: 24. maj 2021. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi søger også nye lærlinge..!

Vinks Produktionsafdeling søger nu nye Industritekniker-lærlinge. 

Vi søger nu fremtidige industriteknikerer. Så står du og mangler lærlingeplads (eller kender en der gør), så se her (pdf.)!