Perspex® akryl plader

Høj transparens, god slagstyrke og en bred vifte af farver. Perspex® akryl er et populært byggemateriale, da det har de samme visuelle egenskaber som glas, men også samtidig akrylen's (PMMA) styrke. Det kan skæres med vand, laser og almindelige værktøjer. Det kan formes på utallige måder og der kan graveres i det, trykkes på det, og det kan limes og svejses. 

Akryl er det rette valg til farverige interiørløsninger

Perspex® leveres i mange typer som f.eks. Perspex® Frost: En støbt kvalitet med to matte, silkeglatte overflader som nærmest transmitterer og spreder lys. Men der er også standard farver og naturligvis klare varianter præcis som man kender det fra glas, der alle finder stor anvendelse indenfor interiør byggeri som elegante displays, møbler, stande og skilte. 

Herunder finder du de forskellige varianter i vores sortiment samt et leveringsprogram. Nederst på siden her, kan du også bestille farveprøver ganske gratis.

Særligt om Perspex®:

  • Antibakteriel & godkendt til fødevarekontakt (FKM)
  • Formbart (f.eks. vakuumformning)
  • Kan nemt tilpasses/skære og poleres
  • Varmeresistent
  • Nem at rengøre/vedligeholde
  • Stødsikker/slagfast
  • Kan limes
  • Genanvendeligt materiale
Farveselektor: Du kan her vælge farver og efterfølgende printe eller bestille vareprøver Vælg farver
Støbt farvet translucent PMMA. Kun delvis lysgennemtrængning. Bemærk farver- og specialtyper kan være skaffevarer med op til én palle minimum køb.
Støbt farvet transparent PMMA. Gennemsigtig som med farvet glas men stærkere. Bemærk farver- og specialtyper kan være skaffevarer med op til én palle minimum køb.
Støbt farvet fluoreserende PMMA der nærmest er selvlysende. Bemærk; IKKE egnet til udendørs anvendelse. Bemærk farver- og specialtyper kan være skaffevarer med op til én palle minimum køb.
Støbt farvet frosted PMMA med to matte, silkeglatte overflader der transmitterer og spreder lys. Bemærk farver- og specialtyper kan være skaffevarer med op til én palle minimum køb.

Vil du vide mere om Perspex interiør?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig