Kerrock® solid surface plader

Kerrock® er et kompositmateriale baseret på unik teknologi der gennem pres og høj varme blander akryl og aluminium (bauxit) sammen. Dette resulterer i et brandgodkendt (B-s1, d0 klasse A) materiale der er så stærkt og fleksibelt at det kan anvendes til facadeløsninger. Kerrock føres samtidig i mange farver og fælles for dem alle er den nemme bearbejdning af materialet samt modstandsdygtigheden overfor vand.

Se den nye demo-film hvor man følger et facadebyggeri med Kerrock® fra start til slut her!

Mange brugsområder & certificeringen i orden!

Kerrock® solid surface plader formbare og nemme at tilpasse med almindeligt værktøj. De er blevet anvendt i forbindelse med svanemærkede byggerier, da de også er særdeles miljøvenlige, da rester kan genbruges. Producenten af Kerrock® har etableret og anvender et kvalitets- og miljøledelsessystem som er certificeret iht. ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004.

De optager ikke fugt og kræver ingen efterbehandling andet end almindelig rengøring. Det gør dem til en levedygtig løsning med en god økonomi end andre facamaterialer.

Særligt om Kerrock®:

  • Formbart & kan poleres
  • Nemt at fjerne ridser/efterpolere
  • Let at rengøre/vedligeholde. Bemærk dog; Vi anbefaler at man IKKE anvender mørke plader til overflader med meget slitage
  • Kemikalieresistent
  • Stødsikker/slagfast
  • Kan limes med svagt synlige samlinger til følge
  • Benyttet på svanemærkede byggerier

Kerrock® er meget let at vedligeholde og findes i så mange farver, tykkelser og former, at man kan lave praktisk talt alt ud af det - selv vakuumformning er muligt!

UNI

Vil du vide mere om Kerrock?
 
Johnny  Vestergaard
Eller ta' direkte kontakt med Johnny Vestergaard Salgskonsulent, Interiør, Byg