background-image

VINK Skilt og Reklame

Leverandør til den grafiske branche - plader, printmedier og LED

Kontakt os:

89 110 100
info@vink.dk

Danmarks største lagerførte sortiment

Vink Plast er en totalleverandør til den grafiske branche. Plader til skilte og displays, plastfolier, film, printmedier, laminater og dobbeltklæbere fra anerkendte producenter som 3M, 3A, Neschen AG, YUPO, Perspex, Green Cast, SABIC og mange flere. 

  • Letvægtsplader, pap & papir
  • Digital print & laminering
  • Alusandwich
  • Skilteplader & folier
  • LED-løsninger
  • Alverdens tilbehør

SE SKILTEPLADER

SE PRINTMEDIER OG FOLIER  

SE LYS / LED-LØSNINGER 

Plader til skilte og displays

Vink Plast leverer plastmaterialer til skilte- og reklamebranchen, hvor budskaber skal præsenteres på en visuelt spændende og kreativ måde. Dette gælder plastplader og plastfolier til både indendørs og udendørs brug, såvel som til forretningsinteriør og displays (POP og POS).

Se sortiment

Medier til digital print og laminering

Vink Plast leverer printmedier, laminater samt dobbeltklæbere fra nogle af Europas førende leverandører.

Du får med os en erfaren partner, der ved, hvordan man anvender plast sammen med printere og lamineringsmaskiner. Vores sortiment stammer fra blandt andre Neschen AG, YUPO og SABIC, som alle er kendt for deres høje kvalitet.

Se sortiment

Affald bliver til nye plastplader: Sådan fungerer vores returloop

Der er mange gode grunde til at genanvende plast. Det giver både en besparelse i CO2-udledningen og samtidig bliver plastaffaldet gjort til nytte. Derfor har vi et system til genanvendelse af vores rester i akryl, så de bliver til nye akrylplader af præcis samme kvalitet.

LÆS MERE OM VORES Take-back ordning 

50 års erfaring

Vink Plast har mere end 50 års erfaring som Europas førende vidensbaserede løsningsleverandør af plast. Vi er en del af verdens største netværk af plastleverandører. Vores erfaring og netværk kombineret med vores muligheder inden for klipning, opskæring og bearbejdning gør os til Danmarks største leverandør af plasthalvfabrikata til reklameindustrien og den grafiske branche.

Vil du gerne kontaktes af os?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig