Print'n' walk 2i1 gulvprint med DOT-lim

NYT i august 2020: Nye Solvoprint Print'n'walk farver - gul, rød og hvid - til print med solvent blæk. R10 overflade (med UV blæk dog kun R9). Varianterne er perfekte til afstandsmarkører på trafikerede gulvarealer og monteres hurtigt takket være dot-limen. Se nærmere i vores leveringsprogram. Du kan også bruge kontaktformularen nederst på denne side og bestille gratis prøver ved os.   

Skab unikke gulvprint reklamer med et ganske unikt produkt. UV Dot Print'n'walk er et 2-i-1 gulvprint produkt som ikke skal beskyttes med laminater før du monterer det. Det er bare at printe det med UV blæk og derefter - når det er tørt - montere det direkte på den rengjorte gulvflade og så er du færdig! Samtidig har Print'n'walk det unikke dot-lim som gør monteringen nem og boble-fri, selv med en utrænet montør. Print'n'walk er beregnet til indendørsanvendelser.

Bare print & "smid det på gulvet" 

Grov sagt, så er Print'n'walk så nemt at arbejde med, at man nærmest kan smide det direkte ned på gulvet efter det er printet. Men det er også meget andet. Det er også et kraftigt monomerisk blødt PVC printmedie med “easy dot” klæber på. Det har opnået R9 certificering (IFA DIN 51130) og kan printes med såvel Latex- som UV-blæktyper, hvor resultatet efterfølgede lever op til EN 13501-1 (incl. UV-blæktyper (class B – s1). Du får med andre ord et stærkt printmedie der kan lave flotte gulv prints i høj kvalitet med god farvegengivelse. Det betyder flotte budskaber på butiksgulve samt messer og udstillinger. Solvoprint Print'n'walk leveres i både hvid, gul eller rød som med solvent blæk har R10 certificering (med UV blæk kun R9). Den gule (RAL 1016) og røde (RAL 3020) er perfekte til advarsler eller anvisninger ift. afstand eller sikkerhed på trafikerede gulve. 

Særligt om Print'n'walk:

  • 200 µm hvid eller transparent monomerisk blød PVC
  • “easy dot” lim/klæber for nem montage
  • Solvoprint variant (150 µm) i hvid, rød eller gul med R10 certificering (ved UV blæk kun R9)
  • R9 certificering (IFA DIN 51130) efter print med Latex-/UV-blæk
  • Brandklasseficering EN 13501-1 (inkl. UV-blæk B – s1)
  • Beregnet til: Print til gulve, inventar eller visse vægge eller trapper hvor man vil have synlighed, men også samtidig skridsikkerhed/styrke
  • Kan skæres i kontur/strimler

Vil du vide mere om Print'n'walk?