Slagtest polycarbonat

LEXAN™ plader til afskærmning og overdækning

LEXAN™ plader er lavet i den slagstærke polycarbonat (forkortet PC) plast, der forhandles eksklusivt af Vink Gruppen. LEXAN™ pladerne er perfekte til byggerisektoren som overdækning eller afskærmning, da de udover den ekstreme slagstyrke også er lette, formbare samt optisk set tæt på glas. Derfor kan de med fordel anvendes som tyverisikring eller afskærmning ved trafik-knudepunkter. Plade programmet fra Vink Plast indeholder LEXAN™ PC 9030 – indendørs kvalitet, LEXAN™  PC Exell™ – udendørs kvalitet samt LEXAN™ PC Margard™ – en ridsefast kvalitet.

se demonstrationsfilm! 

Drivhus tagplader til professionelle
Stærke udendørs SEL Lamper i polycarbonat
Alternativ til glas

LEXAN™ klarer (stort set) alt!

LEXAN™ plocarbonat plader anvendes som sikkerhedsafskærmning, overdækning, tyverisikring, brudsikre afskærmninger og meget andet. Det er så hårdfør at det endda anvendes til militært isenkram. Der findes kvaliteter som har en ekstra ridsefast overflade og typer der med fordel kan anvendes til vakuumformning.

LEXAN™ PC plader er overordnet set kendt på styrken, den lave vægt samt de optiske egenskaber dr gør dem populære som ovenlys, shedlys/lysbånd samt overdækkede terrasser og drivhuse. 

Særligt om LEXAN™ plader:

  • Ekstrem høj slagsejhed, selv ved lave temperaturer
  • Dimensionsstabilt og varmebestandigt materiale
  • God stivhed og kryberesistens
  • Høj lysgennemgang - transparens
  • Muligheder for at sprøjtestøbe & vakuumforme
  • Findes i flere farvevarianter

Vink Plast har rettighederne til at markedsføre og sælge LEXAN™. 

Vil du vide mere om LEXAN™ plader?