Plast & vand passer faktisk fint sammen...

Vink Plast har et stort leverandørnetvæk som specialiserer sig i tankopbygning og systemløsninger der kan bruges bl.a. indenfor vand og miljøsikring. Vink's plastmaterialer har mange fordele. For vores PE kvaliteter gælder det f.eks. at de er FKM godkendte, har god kemikalieresistens og en lav vægt ift. metal (har en positiv indvirkning på evt. transportomkostninger). Samtidig er de svejsbare og stærke, hvilke gør dem perfekte til eksempelvis transportable vandtanke.

Vink Aqua 340  PE er toksikologisk godkendt efter DK-Vand standarden.

Med tanke for vand - en case story

Firmaet Cleantech Aqua A/S laver tanke af PE 100 – et materiale i PE HD 300 gruppen – der anvendes til vandrensning. Den lave vægt af tankene samt de fremragende svejseegenskaber som PE har giver store fordele for Cleantech Aqua A/S. De får et bedre og mobilt produkt, som kan genanvendes og som nemt transporteres til udsatte områder, hvor der er behov for vandrensning. Samtidig har tankene en meget lavere vægt end tilsvarende ståltanke. Det giver store besparelser i transportomkostningerne. Alt efter hvilke kriterier tankene skal kunne overholde, kan man vælge forskellige plasttyper. Vink Plast og vores partnere står til rådighed med råd og vejledning i forhold til hvilke materialer der er bedst i forhold til DINE behov. Kontakt os for nærmere information gennem formularen i bunden af denne side.

Hvis du har interesse i at høre mere om mulighederne eller deltage i fremtidige arrangementer, kan du udfylde kontakt formularen nederst på siden. Det er gratis og aldeles uforpligtende.

Eurograte GRP - til løsninger med saltvand

Eurograte er navnet på Vink Plasts komplette program af glasfiberforstærkede plastriste og plastprofiler. Glasfiber-forstærket plast er korrosionsresistent, nem at tilpasse og har en lav vægt særligt i.f.t. metalriste og profiler. Vink Plast har stor erfaring i at lave systemløsninger, der kan anvendes i vådmiljøer som f.eks. vandanlæg, havnemiljøer, biogas anlæg og meget mere.

Læs mere her om Eurograte riste, bjælker, hegn og systemer!

Vil du vide mere om plast & vand?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig