Royal Run-medaljer fremstillet i Green Cast® genanvendt akryl

Læs MERE her

Green Cast er med i Vink Plast Take-Back Ordningen 
Green Cast®

Regenererede PMMA (akryl) plader

Det lyder måske for godt til at være sandt – men det er sandt. Vink Plast kan nu tilbyde en regenereret, støbt akrylplade under brandet VINK® PMMA Green Cast®. Pladerne har samme egenskaber som støbt virgin PMMA, hvilket åbner op for samme anvendelsesmuligheder. VINK® PMMA Green Cast® leveres i klare plader samt sort, hvid samt en opal LED kvalitet fra vores lager i Randers. Det kan også skaffes i pladetykkelser fra 3- til 25 mm i flere farver og varianter ved forespørgsel.

Find dem i vores leveringsprogram!

se også ekstruderet genanvendt akryl 

Case: Kuppeldrivhuse i Green Cast® genanvendt akryl

 

Genbrugte materialer er afgørende for den innovative danske designvirksomhed NJORD. Derfor har de valgt at bruge Green Cast® akrylplader fra Vink Plast til deres unikke drivhuse, der er designet med fokus på et cirkulært materialeforbrug.

Læs mere her

Green Cast®: Fremtiden for akryl

Beskyttelsen af vores natur og vores ressourcer får heldigvis en stadig større betydning i dagens samfund. Med VINK® PMMA Green Cast® tager vi et stort skridt i en bæredygtig retning, da det er produceret af 100 % R-MMA (recycled methyl methacrylate monomer). Fremstillingen af VINK® PMMA Green Cast® starter med indsamlingen af PMMA affald. Dels overskudsmaterialer fra produktion og dels fra udtjente produkter (f.eks. displays, skilte, montrer og VINK® PMMA Green Cast® afskærmninger).

Den nyudviklede LED variant Vink lagerfører har en unik opal farve optimeret for optimal lysgennemgang ved LED belysning. Den er mat på ydersiden, hvilket giver den et roligt og eksklusivt look, der når belyst virker langt hvidere end den er. Det giver et renere budskab til logoer / skiltninger når mørket falder på. 

Særligt om Green Cast®:

  • Samme optiske egenskaber som virgin akryl
  • Samme mekaniske og fysiske egenskaber som virgin akryl
  • Samme levetid som virgin akryl
  • Kan bearbejdes og formes lige så nemt som virgin akryl
  • Kan digital printes med lige så flotte resultater som virgin akryl
  • Kan regenereres igen og igen
  • Findes lagerført i klar, hvid og sort
  • LED kvaliteter i opal

Vil du vide mere om Green Cast®?