3M™

Scotchlite™ 780mC
reflective print & wrap folie

Aftagelig printmedie med refleks-overflade der ved mørke skinner kraftigt (lysreflekterende). Folien er udstyret med Comply™ klæber, hvilket gør den nem at arbejde med ved montering. Samtidig har mediet en lang levetid med op til 8 års MCS™ garanti. Der er tale om en hvid støbt folie, der nemt kan tilpasses ind i revner eller over samlinger.

Kampagne lige nu!
Ved køb af Premium medier (780, 480 & 180) finder du en kupon inde i kassen med en kode på. Den indtaster du på 3M's hjemmside (under gældende betingelser & regler) og så deltager du i konkurrencen om flotte præmier. Hovedpræmien er en HP printer til en værdi af € 20.000,- (est. salgsværdi). 

Læs mere ved at klikke på banneret herunder (på 3M's hjemmeside).

Vind HP printer & 3M tilbehør når du køber 3M™ Premium!

 Læs reglerne, indtast koden & deltag på 3m.eu

Når der skal være lys i mørket

3M™ Scotchlite 780mC er - billedlig talt - 3M's lys i mørket. Det er et printbart medie som kan printes med både solvent-, UV- samt latex blæk. I alle tilfælde får et færdigt resultat, der skinner når lys falder på det. Det kan dermed anvendes til print der f.eks. monteres i parkeringskældre, på vægge i natklubber eller endda på trailere/anhængere, hvor man gerne vil have et budskab med ind over, ud over den reflekterende egenskab i sig selv. Det er nemt at arbejde med, da det er udstyret med de unikke Controltac & Comply™ teknikker i klæbet, hvorved montage bliver nem og hvor de patenterede luftkanaler sikrer et boble-frit resultat hver gang. 

Særligt om Scotchlite™ 780mC:

  • Med Controltac™ & Comply™
  • Særlig god til: vægge, displays, skilte, trailere, vinduer og lign.
  • Kan monteres på: ujævne overflader/fordybninger, fuger samt over skruer
  • Hvid (refleks effekt)
  • Max. 8 års levetid
  • Latex, Solvent og UV printbare kvaliteter
  • Kan anvendes både inden- & udendørs
  • Bemærk gældende regler ift. montage på køretøjer

3M™ Scotchlite™ 780mC er det rigtige valg, hvis dit budskab skal lyse op i mørket f.eks. til parkeringskældre eller natklubber. I dagslys står farverne flot på den rene hvide baggrund og når der er mørkt og lyset falder på, så får budskabet "fuldt blus". 

Vil du vide mere om 3M Scotchlite 780mC?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig
Bjarne K.  Madsen
Eller ta' direkte kontakt med Bjarne K. Madsen 3M Product Specialist, Skilte & Reklame