Laminatorer

Neschen Graphics har lavet laminatorer til skiltemarkedet siden 1974. Igennem Vink Plast får du adgang til både deres know-how samt deres gennemtestede laminatorprogram. Få et optimalt resultat og par de simple og effektive laminatorer med Neschen laminater der findes i kold- og varm varianter. Laminatorerne bliver både designet og produceret i Europa, hvilket afføder kortere leveringstider. Der er tale om en række lamnatorer som hver især udmærker sig inden for hvert deres område. Neschen ColdLam 1650, HotLam 1650 TH, HotLam 1650 DoubleH, EcoLam 1650 og den seneste tilføjelse til markedet; PhotoLam 650. Ikke alene er maskinerne bygget baseret på kundernes ønsker, men også i samarbejde med kunder igennem hele udviklingsfasen.

Målet var i 1974 - og er stadig i dag - at lave maskiner, der letter arbejdet for brugeren i hverdagen, minimerer behovet for vedligehold og tillader hurtig fejlretning og udskiftninger af sliddele. 

Det rigtige værktøj til opgaven  

Hvad enten du søger en laminator som kan sikre dine gulvprint, påføre anti-grafitti beskyttelse eller yde beskyttelse mod vind og vejr. Så kan man finde en variant i Neschens program, der kan løse det. Neschen Graphics har mange års erfaring i, hvordan deres kunder anvender maskinerne. Denne viden er gennem årene overført til udstyret, alt sammen for at lette arbejdet i din hverdag. Alle produkter er gennemtestede med kunder over hele Europa og optimerede til den specifikke opgave med perfekt visuelt resultat. 

Særligt om Neschen Laminatorer:

  • 4 varianter til kold- eller varm laminering
  • Nem betjening og optimerede maskiner efter opgaven
  • Photolam for optimal visuel kvalitet der står skarpt
  • Roll cutter for hurtig tilpasning letter montage
  • Tilbehør samt adgang til program for sliddele 
  • Længere levetid til dine skilteløsninger

Vil du vide mere om Neschen Laminatorer?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig