3M™ Fasara™ 
dekoration film til glas og plast

3M™ Fasara™ Glas dekorationsfilm er en serie af dekorative plast film (tynde folier) der pt.t. findes i 50+ varianter. Udover at der findes flere farver, så findes de også i en række mønstre samt med forskellige overfladeeffekter. Det betyder samlet set, at du med 3M Fasara får et unikt dekorationsredskab til brug på glas og plastoverflader som enten afskærmning, dekoration og skiltning samt som sikkerhedsmarkering. Fasara™ er samtidig også en væsentlig billigere løsning end f.eks. matteret- eller sandblæst glas.

Flot og hurtig glas afskærmning!

3M™ Fasara™ er meget alsidig og har takket være den unikke klæb/klæbemønster på bagsiden særdeles gode monteringsegenskaber. Der er tre typer: 3M™ Fasara™ glas dekorationsfilm, 3M™ DICHROIC™ glasfilm samt 3M™ Crystal glas dekorationsfilm (se nærmere i salgsbrochuren herunder). 

3M™ Fasara™ er PVC-fri polyesterfolier der nemt kan plottes/skæres til de mål du ønsker. De kan bruges på rengjorte og plane glas-/plastoverflader i f.eks kontorbygninger, hoteller, restauranter og butikker. Filmen har en holdbarhed på 10 år og monteres ved våd-opsætning. Fasara™ film kan stoppe op til 99% af UV-stråler som sendes gennem ruden, hvilket også skåner interiøret i bygningen.

Fasara™ findes i 2 mønstre, der kan anvendes udendørs. Disse indeholder dog PVC.

Særligt om 3M™ Fasara™:

  • Flot dekoration/afskærmning af gennemsigtige flader til en lavere pris end udskifning til f.eks. matteret glas 
  • Fleksibel og nemt tilpasselig film/folie der kan skæres til og som er nem at montere
  • Nem aftagelig liner og montering med vand sikrer flotte resultater hver gang
  • Lavet på polyester (PE) plast som er miljøvenligt (undtaget to udendørs varianter)
  • Perfekt til afskærmning af mødelokaler, hotel lobbyer, butiksområder, kontormiljøer samt restaurationer og sikkerhedsmarkering i gangarealer
  • Fungerer også som sikkerhedsfilm ved at den forhindrer glasspredning hvis ruden knuses

Vil du vide mere om 3M™ Fasara™?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig