3M™
Tilbehør, værktøjer & rengøring

Ud over at føre et stærkt 3M™ sortiment fører Vink Plast også 3M™ tilbehør til digitale printmedier og wrap/e-cut folier. Herunder overfladerengøring, rensesvampe, applikations-værktøjer, fine-line- og knifeless tape samt applikationstape. Med Vink kan du derfor nu - med kun ét stop - købe de plader, printmedier, værktøjer og rengøringsmidler som du har brug for. 

Det rigtige værktøj  

3M™ navnet er almen kendt i hele verden. Indenfor digital print og e-cut/folier har de en af verdens bredeste portoføljer, men deres viden stopper ikke der. 3M™ har nemlig også - baseret på tests på deres egne materialer - udformet en række tilbehørsdele som alle har det til fælles, at de er skabt til at optimere folie produkterne. Med andre ord så får du, når du anvender 3M™ mærkede tilbehørsprodukter det bedste valg, da det er optimeret i forhold til den faktiske anvendelse.

3M™ tilbehør indbefatter:

  • Overflade rengøring og rense svampe
  • Primer, bindemidler/lime samt maler fjerner
  • Håndruller og applikationsværktøjer inkl. "squeegee's"
  • Børster og fine-line tape
  • Knifeless tape
  • Applikationstape

Hvad med noget tape til din overførsel af e-cut folier / logo skiltninger? Vink Plast har også applikationstape (også kaldet overførselstape) og beskyttelsestape til dine skilteløsninger. Du finder dem under "3M e-cut dekorationsfolier".

Vil du vide mere om 3M tilbehør?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig
Bjarne K.  Madsen
Eller ta' direkte kontakt med Bjarne K. Madsen KAM/3M Produkt specialist, Skilte & Reklame