3M™
Tilbehør, værktøjer & rengøring

Ud over at føre et stærkt 3M sortiment fører Vink Plast også 3M™ tilbehør til digitale printmedier og wrap/e-cut folier. Herunder finder du bl.a. overflade rengøring & rense svampe, applikationsværktøjer, fine-line- & knifeless tape samt applikationstape. Med Vink kan du derfor nu - med kun ét stop - købe de plader, printmedier, værktøjer og rengøringsmidler som du har brug for. 

Det rigtige værktøj  

3M™ navnet er almen kendt i hele verden. Indenfor digital print og e-cut/folier har de en af verdens bredeste portoføljer, men deres viden styopper ikke der. 3M har nemlig også - baseret på tests på deres egne materialer - udformet en række tilbehørsdele som alle har det til fælles, at de er skabt til at optimere folie produkterne. Med andre ord så får du, når du anvender 3M mærkede tilbehørsprodukter det bedste valg, da det er optimeret i forhold til den faktiske anvendelse. Deri ligger din garanti for det bedste resultat hver gang.

3M™ tilbehør indbefatter:

  • Overflade rengøring og rense svampe
  • Primer, bindemidler/lime samt maler fjerner
  • Håndruller og applikationsværktøjer inkl. "squeegee's"
  • Børster og fine-line tape
  • Knifeless tape
  • Applikationstape

3M™ Knifeless tape er din genvej til at skære wrap folier fri langs kanter efter montering af print UDEN du risikerer kniv mærker eller beskadiget folie til følge. Teknologien bag er unik for 3M™ & det findes i flere varianter.

Vil du vide mere om 3M tilbehør?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig
Bjarne K.  Madsen
Eller ta' direkte kontakt med Bjarne K. Madsen 3M Product Specialist, Skilte & Reklame