Vikutherm® sandwichplader

 

Vikutherm® er en sandwichkonstruktion med et isolerende kernemateriale, der giver et utrolig stift produkt kombineret med en lav egenvægt og høj isoleringsevne. Sandwichpanelerne er desuden både lyd- og varmeisolerende og er derfor et oplagt materialevalg til fyldninger, brystninger og facader.

Smart skumplade til underkonstruktion

Standardpanelerne består af en kerne af polystyreen med dobbeltklæber på begge sider som dæklag. Således kan pladerne bruges til underplader for andre plader som f.eks. aluminiumsandwichplader eller træ, hvor det tilbyder isolerende egenskaber. Det gælder for Vikutherm sandwichpaneler, at de er lette at bearbejde og håndtere. De er lette og modstandsdygtige overfor ældning og UV stråler. Pladerne optager heller ikke vand og har brandklasse B1 iht. DIN 4102. 

Særligt om Vikutherm®:

  • Lav vægt
  • Lyd- og varmeisolerende
  • Let bearbejdning
  • En række særlige kvaliteter og farvemuligheder

Vikutherm paneler fås i en lang række varianter og farver og kan bruges til eksempelvis brystninger, facader og vægbeklædning. Den føres også med klæb samt en dekorativ overflade på den anden side, hvilket gør den oplagt til vægbeklædning i alt fra garager til mandskabsvogne.

Vil du vide mere om Vikutherm?