background-image

VINK Byggeri

Bygge- og interiør plast

Solid leverandør og sparringspartner for byggesektoren - fra idé til færdigt byggeri

Kontakt os:

89 110 100
info@vink.dk
Få professionel vejledning i alle byggeriets faser fra idé til montage

Vink fører et af verdens største B2B sortimenter af plastbaserede løsninger til facade & konstruktion, overdækning, afskærmning og interiør med Europas måske stærkeste leverandørnetværk.

SE SORTIMENT

 

Opmåling af projekter på tegninger

Vi kan beregne, hvor mange plader du skal bruge til dit projekt udfra enten AutoCAD, pdf-tegninger eller lignende.

Vi sørger for maksimal udnyttelse af materialerne i forhold til vores lagerførte pladestørrelser og dem, du skal bruge til dit projekt.

 

 

Bearbejdning

  • Perforering
  • Fræsning
  • Bukning
  • Savning

Vink tilbyder bearbejdning af plast i form af klipning, opskæring og forarbejdning af plast. Alt sammen efter dine specifikationer, hvor vi udregner, bestiller og skærer plader og leverer dette med monteringssystemer som én samlet pakke. Det betyder en lettere arbejdsproces for dig, hvor vores erfaring kombineret med et solidt leverandørnetværk resulterer i et kvalitetsprodukt.

Projektsparring og vejledning af materialer

Vi tilbyder sparring og rådgivning gennem hele konstruktionsprocessen, hvilket er din garanti for et slutprodukt af høj kvalitet.

Systemleverancer

Takket være vores viden, erfaring, store sortiment og muligheder for bearbejdning kan vi levere plader og monteringssystemer i en samlet systemløsning. Du får altså det hele i én pakke.

Ønskes leveringen delt op, så den passer til forskellige faser af et større byggeri med flere bygninger, så klarer vi selvfølgelig også det.

 

Opstartsmøde på byggepladsen

Vi kan være med fra idé til færdigt byggeri og deltage i møder på lokationen. Her bidrager vi med vores omfattende viden og erfaring, der har produceret talrige imponerende byggeløsninger, som du kan se mange eksempler på her på siden - eller i vores lookbook.

Byg på vores erfaring

Hos Vink Plast har du adgang til et stort udvalg af produkter til dit næste byggeri – private, offentlige eller måske den næste butiksindretning eller showroom. Vi forhandler nogle af markedets stærkeste brands inden for området; LARSON® facadeplader i aluminium sandwichplader, TRESPA® HPL facadeplader, KERROCK® til bordplader, diske og bademøbler. Perspex® plader som er et ledende brand til akryl display, -afdækninger samt ikke at glemme LEXAN™, der er markedsleder i hele verden inden for polycarbonat plader til bl.a. halvtage, afskærmninger, overdækninger og drivhuse.

Vil du gerne kontaktes af os?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig