Kuber i Kerrock giver nyt liv til torv i Aarhus

Læs MERE her

Kerrock® solid surface plader

Kerrock® er et kompositmateriale baseret på unik teknologi der gennem pres og høj varme blander akryl og aluminium (bauxit) sammen. Dette resulterer i et brandgodkendt (B-s1, d0 klasse A) materiale til køkkener, bademiljøer, laboratorier, skoler og specielt konstruerede møbler, håndvaske, badekar samt andre typer inventar.

Bordpladen der holder til alle miljøer

Kerrock®-plader tåler det meste og kan derfor både anvendes inde og ude. Pladen tåler både vind og vejr. Ridser og mærker kan slibes væk og pudses op.

Med en Kerrock® bordplade har du stadig en lækker bordplade om ti år - inde som ude. 

FKM materiale med en lang liste af fordele!

Kerrock® solid surface plader er godkendt til fødevarekontakt (FKM) og leveres derfor med FKM overensstemmelses erklæring (1935/2004) på forespørgsel. Kerrock® er blevet brugt i forbindelse med svanemærkede byggerier og det kan leveres med SEFA 8 certifikat for anvendelse til møbler i laboratorier. Producenten af Kerrock® har etableret og anvender et kvalitets- og miljøledelsessystem som er certificeret iht. ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004.

Det gør Kerrock® særligt godt til inventar/interiør, fixturer, hospitaler & laboratorier, skoler & institutioner, køkkener, badeværelser og kontormiljøer.

Særligt om Kerrock®:

  • Antibakteriel & godkendt til fødevarekontakt (FKM)
  • Formbart (f.eks. vakuumformning)
  • Nemt at fjerne ridser/efterpolere 
  • Kemikalieresistent
  • Let at rengøre/vedligeholde. Bemærk dog; Vi anbefaler at man IKKE anvender mørke plader til overflader med meget slitage
  • Stødsikker/slagfast & kan poleres
  • Kan limes med svagt synlige samlinger til følg
  • Mange farvemuligheder - se herunder

Kerrock® er anti-bakterielt, brandgodkendt og resistent overfor kemikalier, hvilket gør det perfekt til interiør design, møbler og meget mere

UNI

Vil du vide mere om Kerrock interiør?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig
Johnny  Vestergaard
Eller ta' direkte kontakt med Johnny Vestergaard Salgskonsulent, Interiør, Byg