Kuber i Kerrock giver nyt liv til torv i Aarhus

Læs MERE her

Kerrock® solid surface plader

Kerrock® er et kompositmateriale baseret på unik teknologi der gennem pres og høj varme blander akryl og aluminium (bauxit) sammen. Dette resulterer i et brandgodkendt (B-s1, d0 klasse A) materiale til køkkener, bademiljøer, laboratorier, skoler og specielt konstruerede møbler, håndvaske, badekar samt andre typer inventar.

FKM materiale med en lang liste af fordele!

Kerrock® solid surface plader er godkendt til fødevarekontakt (FKM) og leveres derfor med FKM overensstemmelses erklæring (1935/2004) på forespørgsel. Kerrock® er blevet brugt i forbindelse med svanemærkede byggerier og det kan leveres med SEFA 8 certifikat for anvendelse til møbler i laboratorier. Producenten af Kerrock® har etableret og anvender et kvalitets- og miljøledelsessystem som er certificeret iht. ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004.

Det gør Kerrock® særligt godt til inventar/interiør, fixturer, hospitaler & laboratorier, skoler & institutioner, køkkener, badeværelser og kontormiljøer.

Særligt om Kerrock®:

  • Antibakteriel & godkendt til fødevarekontakt (FKM)
  • Formbart (f.eks. vakuumformning)
  • Nemt at fjerne ridser/efterpolere 
  • Kemikalieresistent
  • Let at rengøre/vedligeholde. Bemærk dog; Vi anbefaler at man IKKE anvender mørke plader til overflader med meget slitage
  • Stødsikker/slagfast & kan poleres
  • Kan limes med svagt synlige samlinger til følg
  • Mange farvemuligheder - se herunder

Kerrock® er anti-bakterielt, brandgodkendt og resistent overfor kemikalier, hvilket gør det perfekt til interiør design, møbler og meget mere

UNI

Bordpladen der holder til alle miljøer

Kerrock®-plader tåler det meste og kan derfor både anvendes inde og ude. Pladen tåler både vind og vejr. Ridser og mærker kan slibes væk og pudses op.

Med en Kerrock® bordplade har du stadig en lækker bordplade om ti år - inde som ude. 

Vil du vide mere om Kerrock interiør?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig
Johnny  Vestergaard
Eller ta' direkte kontakt med Johnny Vestergaard Salgskonsulent, Interiør, Byg