Perspex®

akrylplader (PMMA)

UV- og vejrstabilitet, høj transparens, god slagstyrke og en bred vifte af farver. Perspex® akryl er en af skiltebranchens foretrukne materialer skilte og dekorationsmaterialer på grund af dens alsidighed og store farveudvalg. Akryl er fremragende til skilteløsninger, dekoration af bygninger, udskårne logoer bagbelyste skilte og meget mere. Det kan formes på utallige måder og der kan endda graveres i det, trykkes på det og det kan limes og formes – kort sagt: Perspex® akryl giver et væld af muligheder i en verden, hvor ”synlighed” til stadighed bliver vigtigere…

Perspex® PMMA (akryl) findes i mange varianter alt efter om du skal lave skilte, logoer, afskærminger, dekoration eller møbler. For eksempel har Vink Plast flere kvaliteter som er perfekte til kombinationer med LED lyskilder eller skilte, hvor der skal veksles farve nat og dag (Secret Sign).

Herunder finder du en farveoversigt som du med fordel kan anvende til overblikket. Såfremt du har behov for prøver, så kan du udfylde kontakt formularen i bunden af siden, hvorefter vi fremsender de ønskede farver. Bemærk at farveprøverne herunder er vejledende. Sortiment er listet i vores leveringsprogram.

Farveselektor: Du kan her vælge farver og efterfølgende printe eller bestille vareprøver Vælg farver
Støbt farvet translucent PMMA. Kun delvis lysgennemtrængning. Bemærk farver- og specialtyper kan være skaffevarer med op til én palle minimum køb.
Støbt farvet transparent PMMA. Gennemsigtig som med farvet glas men stærkere. Bemærk farver- og specialtyper kan være skaffevarer med op til én palle minimum køb.
Støbt farvet fluoreserende PMMA der nærmest er selvlysende. Bemærk; IKKE egnet til udendørs anvendelse. Bemærk farver- og specialtyper kan være skaffevarer med op til én palle minimum køb.
Støbt farvet frosted PMMA med to matte, silkeglatte overflader der transmitterer og spreder lys. Bemærk farver- og specialtyper kan være skaffevarer med op til én palle minimum køb.

Vil du vide mere om Perspex skilteplader?