Duka ventilation logobanner

Leder du efter DUKA Ventilation?

Vi ligger på Knudstrupvej 10C - DK-8870 Langå. Du kan kontakte os på: mail@dukaventilation.dk

Gå til DUKA Ventilation

  • DUKA Ventilation er en del af Vink Plast Gruppen.
  • DUKA Ventilation producerer og leverer komplette løsninger til boligventilation, varmegenvinding og DUKA One løsninger. 
  • Byggeri og konstruktion leverer materialer til facader, overdækninger, interiør samt sikring & støjdæmpning.
  • Industri betjener erhvervslivet med levering og bearbejdning af plastrør, plaststænger og plastplader
  • Skilte og reklame betjener segmenter indenfor skiltebranchen, reklamebureauer samt messe- og udstillingsvirksomheder

DUKA Ventilation og Vink Plasts produktporteføjer er adskilt, hvor ventilationsprodukter forhandles af DUKA Ventilation og Plastplader, rør, stænger etc. forhandles af Vink Plast. Herved får du får fat i den medarbejder, der ved mest om det produkt, du har spørgsmål til.

Om DUKA Ventilation:
DUKA Ventilation i Laurbjerg er en af Danmarks førende leverandører af systemløsninger til boligventilation. Vi har produceret ventilationsprodukter siden 1968 og har løbende udbygget vores sortiment, så det modsvarer markedets behov. Vi arbejder sammen med eksterne eksperter og rådgivere for at sikre, at alle produkter er testet og afprøvet, så det hele passer sammen som en systemløsning. I de fleste huse i Danmark er der indbygget produkter fra DUKA Ventilation.

DUKA Ventilations produkt portefølge indeholder 1-rums varmegenvinding ventilationsløsninger, også kendt som DUKA One. Herunder finder man modeller som DUKA One S4 Plus Wifi, DUKA One S6 Plus Wi-Fi, DUKA One Pro 50 +, DUKA One C4 og DUKA One D6. Derudover står DUKA Ventilation også for ventilatorer som pro 30, styringer og tilbehør, kanalventilatorer, villa ventilation, luftfordeling og tilbehør, ventilationsaggregater og rørløsninger til enhver bolig. Ventilationskanaler, overgangsstykker og rør, fittings og overgangsstykker til ventilationsopgaver. Flexslanger og tilbehør til f.eks. emhætter, tørretumblere, udsugning og andre opgaver. Med eller uden isolering. Ventiler og riste, Firkantede og runde ventiler samt riste til friskluft- og aftrækskanaler og udluftning i skabe og døre, samt inspektionslemme som muliggør praktisk og let adgang til indbyggede installationer/skjulte rørføringer.

Gå til DUKA Ventilation her: https://dukaventilation.dk/