Harboørehallen

Gallina-facadeplader: Lukker lyset ind, holder vejret ude

Gallina arcoPlus-pladerne er velegnede til bygninger, hvor man ønsker at bringe blødt dagslys ind, samtidig med at man undgår store glaspartier, der kan gøre bygningen gennemsigtig. Dette materiale kombinerer æstetik, isolering og lysindfald på en enestående måde, hvilket skaber et behageligt og funktionelt rum.

EPD og LCA dokumentation er på plads, hvilket snart bliver et krav for alle byggematerialer i EU.

Energieffektivt byggeri med Gallina facadeplader

Facadepladerne fra Gallina er ikke kun designet til at være æstetisk tiltalende. Disse plader er specifikt designet til at lade et blødt lys trænge ind i bygningen samtidig med, at de yder en fremragende isoleringsevne. Det sikrer mere behageligt dagslys, og mindre behov for elektrisk lys uden at gå på kompromis med bygningens isolationsevne.

Harboørehallen er et tilflugtssted, hvor man kan komme i ly for vind og vejr i et større aktivitetsområde i Harboøre. Derfor er det vigtigt, at pladerne lukker et blødt dagslys ind, og at de bidrager til en behagelig temperatur, hvor det hverken bliver for varmt eller for koldt.

Et af målene med projektet var at give byens borgere adgang til en sportshal i aktivitetsområdet, der binder udendørs- og indendørs aktiviteter sammen og ikke blev for dyr at opføre. Det er lykkedes for arkitekterne, JAJA Architects, med hallens unikke design og brug af facadepladerne fra Gallina.

Gallina arcoPlus er kanalplader i polycarbonat. Det betyder, at pladerne er i flere lag, og det er grunden til deres fortræffelige isolationsevne. Polycarbonat er et af de mest slagfaste plasttyper, der findes, og derfor har pladerne stadig en rigtig god holdbarhed, selvom det er kanalplader.