Telefontorvet i Aarhus er en meget befærdet passage med fodgængertrafik. Nu er der kommet nyt liv på pladsen, hvor 22 interaktive kuber har fået plads. Her kan forbipasserende sætte sig ned og blive forbundet med hinanden via lys og lyd takket være indbyggede sensorer og højttalere.
Derfor blev Kerrock valgt
Det var nødvendigt med et materiale, der kan holde til regn, sne, kulde og varme samt slid fra daglig brug og børn, der kan finde på at hoppe rundt på kuberne. Samtidig skulle pladerne være flotte og indbydende at se på, og selvfølgelig var det altafgørende, at pladerne giver et flot lys fra de indbyggede lamper.
Flot og robust
Kerrock er et godt valg til opgaven, da det er et visuelt flot og robust materiale, der kan holde til udendørs brug. Det er let at rengøre og har endda mulighed for at blive slebet ned, så det fremstår nyt igen - selv efter mange års brug eller i tilfælde af graffiti eller andet.
De translucente plader, som Aarhus Kommune har valgt, fungerer rigtig godt med den indbyggede belysning.
Målet med projektet, som er en del af innovationsprojektet Lys på Aarhus, var at skabe en venlig og imødekommende stemning på torvet og samtidig hylde torvets fortid, hvor den tidligere telefoncentral var placeret.
Kerrock kompositmateriale
Vil du vide mere om Kerrock interiør?
Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig