DR's Julekoncert 2018

Vink fik sidst i 2018 en henvendelse fra DR i forbindelse med den årlige julekoncert i DR´s Koncertsal. For at give koncerten et ekstra visuelt (sne)drys, så var ideen om man kunne lægge dekorationsfolie ned på gulvet som DR's pigekor ville stå på under koncerten. 
 
Det var nødvendigt at gulvfolien lignede sne (ren hvid) samt at det var let at montere og de-montere efterfølgende uden skader på det dyre trægulv. I samråd med XL print som skulle forestå monteringen faldt valget på Print N´ Walk fra Neschen Graphics.

Nemt at arbejde med, Nemt at fjerne igen

XL Print skar folien i det ønskede mønster, der i forbindelse med koncertens indhold også havde en symbolsk mening, idet at den illustrerede klimaforandringer (manglende sne).

XL Print startede og sluttede samme dag til trods for, at mange hold var i gang med opgaver på scenen på skift. Resultatet  var både stemningsfyldt, elegant og uden bobler og så er Print N' Walk endda R9 certificeret. 

DR meldte efter koncerten tilbage, at de særdeles tilfredse med folien og monteringsfasen. Det havde efter koncerten kun taget 20 min. at fjerne folien igen, så selv om det var 1. gang de havde brugt folie på scenegulvet, var det med sikkerhed ikke sidste gang.

Foto af Kim Leland. Tak til DR og XL Print. 

Mere information om Print N' Walk?