Billeder fra Horsens nederst på siden eller brug Quick-link "Reference Eurograte Havnemiljø" herover!

Eurograte® glasfiberriste

Glasfiber riste, -profiler, -bjælker og komplette systemløsninger i glasfiberforstærket plast

Eurograte® er navnet på Vink Plast’s komplette program af glasfiber forstærkede plastriste og plastprofiler. Glas fiber riste udmærker sig ved at være korrosionsresistente, nemme at tilpasse og så har de en lav vægt i.f.t. metal riste og -profiler. De er særligt gode til at lave komplette gangbro- og gelænder systemer, der skal kunne holde til f.eks. kemikalier og saltvand.

Eurograte® GRP ruster aldrig!

Eurograte® GRP (glassfiber reinforced plastics) er et unikt produkt, hvor alle dele er håndlavet i Europa. Det består af to hovedkomponenter: plast og glasfiber. De to elementer forener plastens fleksibilitet, kemikalieresistens og sejhed med glasfiberens styrke. I produktionsfasen ligger man glasfiber tråde ned på kryds og tværs i produktet, hvilket gør at det ikke kan trækkes/vrides i stykker. Altså får man til sidst et utrolig stærkt og sejt materiale, der nemt kan tilpasses og som har en lav vægt. Det er perfekt til gangbroer, rækværk med gelændere, hegn og bjælker med tilhørende profiler. Eurograte® GRP er det perfekte valg til saltholdige miljøer (f.eks. langs kystlinier) eller andre steder hvor korrosion typisk er et problem.

Vink Plast leverer også systemer i pultruderet glasfiber forstærket plast som kan anvendes til systemløsninger i kombination med andre fiber riste, -profiler-, gelændere-, rækværk-, trapper- og stiger. Kontakt os for nærmere herom.

Særligt om glasfiberprodukter:

  • Høj mekanisk styrke (se film)
  • Glimrende korrosionsbestandighed
  • Stort set vedligeholdelsesfri
  • Lav vægt med høj slidstyrke
  • Nemme at bearbejde/tilpasse
  • Gode elektriske egenskaber
  • IMO B & D certificering
  • Support til design, teknisk vejledning samt sparring

Alle Eurograte® GRP dele kan bearbejdes med almindelige værktøjer. Produktprogrammet føres i flere farver. Datablade kan fremsendes ved henvendelse til Vinks kundeservice eller direkte til vores specialist - se kontaktinfo. nederst på denne side.

Vil du vide mere om Eurograte GRP?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig
Lene  Hyldgaard
Eller ta' direkte kontakt med Lene Hyldgaard GRP Produkt specialist, Industri & bearbejdning