Vink Plast sprøjtestøbning

Sprøjtestøbning

 

Vink Plast leverer sprøjtestøbte plastløsninger som produceres in-house i Danmark og Kina. Her produceres alt fra simple komponenter til meget komplekse produkter, bl.a. ved hjælp af avanceret robotteknologi. Maskinparken rummer en produktionskapabilitet fra 35 tons til 420 tons lukketryk. Det betyder, at vi kan levere emner med en sprøjtevolumen på op til 2500 cm3. Skulle der være behov for endnu større volumen, har vi en række samarbejdspartnere med endnu større maskinkapacitet.

Fordele:

  • Velegnet til at producere store antal af emner
  • Stort udvalg af materialer, der kan sprøjtestøbes
  • Kan producere meget komplekse emner

Ulemper:

  • Formværktøjerne er dyrere at producere sammenlignet med andre metoder
  • Ikke omkostningseffekivt ved lave antal af emner

 

Medarbejder ved maskine

Vi hjælper med at finde den bedste løsning

Vink Plast leverer sprøjtestøbte komponenter til mange forskellige brancher. En kompetent og erfaren medarbejderstab tager del i vore kunders opgaver allerede i udviklingsfasen, ligesom vi er klar med rådgivning, hvis seriestørrelserne bliver af en størrelse, som gør det fordelagtigt for vore kunder at skifte teknologi fra spåntagende bearbejdning til sprøjtestøbning.

 

Robotter til automatisering

Robotter til automatisering

De fleste af vores sprøjtestøbemaskiner er forsynet med robotter, hvoraf flere er 6-aksede. Robotterne sikrer en høj automatiseringsgrad i produktionsafdelingen. De kan løse bearbejdningsopgaver, eller de kan montere f.eks. bøsninger eller beslag i emnerne, så de færdigstøbte emner er monteringsklare direkte efter støbning. Det giver stabilitet i planlægningen og sikrer en høj konkurrenceevne.

multiadaptor på bånd Moulding
Sprøjtestøbningsværktøjer
Små emner sprøjtestøbning
Værktøjsmager Vink moulding

Stabil produktionsproces

Kvaliteten af formværktøjer er en forudsætning for en stabil og tilfredsstillende produktion af plastemner. I vores projektstyring indgår udvikling, koordinering og indkøb af værktøjer. Vi arbejder ud fra kundernes egne konstruktionstegninger, men tilbyder også rådgivning og 3D tegning af værktøjer. Vores in-house værktøjsmagere fremstiller mindre forme og fiksturer. De kan endvidere, på kort tid, lave ændringer og vedligeholde eksisterende værktøjer. Det giver vores kunder sikkerhed for en stabil produktionsproces. Vi har samarbejdspartnere omkring værktøjsfremstilling i både Danmark og Kina. De leverer kvalitetsværktøjer i stål og aluminium.

Har du brug for hjælp?

Udfyld formen, så vender vi tilbage til dig snarest mulig.