Vacuumformning

Vink Plast leverer vakuumformede plastløsninger. Mange års erfaring med teknologien betyder, at Vink Plast er en sikker partner, når det gælder udvikling af vakuumformede plastløsninger.

Vink Plast tilbyder rådgivning om materialevalg og produktmodning. Vi sørger for fremstilling af formværktøjer. Vi kan arbejde efter kundens 3D-filer, men tilbyder også at lave 3D CAD-tegninger af det færdige emne.

Fordele:

  • Hvert emne er relativt hurtigt at fremstille
  • Lave omkostninger
  • Værktøj/form har relativt lave omkostninger

 

Ulemper:

  • Egner sig mest til simple emner, da kompleksiteten er begrænset af værktøjet
  • Bedst egnet til produktion af relativt få emner

 

Værktøjsmagere i huset

Vi har in-house værktøjsmagere, som fremstiller mindre forme og fiksturer. De kan på kort tid lave ændringer, vedligehold og reparation af forme og værktøjer. Det giver vores kunder sikkerhed for en stabil produktionsproces. Vi har samarbejde med formbyggere i Danmark, andre EU lande og Kina. Det sikrer vores kunder korte leveringstider og produkter af en høj kvalitet.

Vi arbejder med en bred vifte af industrier

 

Vi producerer i et bredt spekter af materialer. De kan leveres i forskellige farver om med forskellige overfladestrukturer. Vi har en maskinkapacitet til at producere emner med en tykkelse på 0,5 til 12 mm og med dimensioner på op til 1200x1500x600 mm. Vi har tæt samarbejde med partnere, der kan producere større emner. Vi har 5-aksede bearbejdningscentre, der færdigbearbejder de formede emner med en kvalitetsmæssig høj finish.

Vores kundesegmenter spænder meget bredt. Lige fra producenter af lamper, rehabiliteringsudstyr og landbrugsmaskiner til vindmølleproducenter. Produkterne spænder derfor også meget vidt. Flotte transparente kupler til lamper, kåber og skærme til køretøjer og alle former for afskærmninger, både dekorative og sikkerhedsmæssige. Mulighederne for anvendelse af vakuumformede dele er nærmest uendelige.

 

Har du brug for hjælp?

Udfyld formen, så vender vi tilbage til dig snarest mulig.