background-image

Bearbejdning

Vink Plast mestrer et stort udvalg af bearbejdningsmetoder. 

Kontakt os:

89 110 100
info@vink.dk

Viden om plast forpligter

Mere erfaring - flere bearbejdningsmetoder - højere kvalitet

Rådgivning

Valg af plastmaterialer og produktionsmetoder er vigtigt for at sikre den optimale løsning. Vi ser på de mekaniske egenskaber, miljøpåvirkninger, kemikalieresistens, UV, elasticitet, brand-normer, elektriske egenskaber og tager hensyn til den belastning og temperaturområde, som emnet skal bruges i.
 
I definerer jeres krav til materialet. Vi sammenligner forskellige typer af plast og i samarbejde finder vi den bedste løsning og rådgiver jer frem til det rette materialevalg og produktionsmetode.

Udvikling

I udviklingsfasen kan vi hjælpe med at lave forundersøgelser og afdækning af behov.
 

 3d-print 

Vi tilbyder 3D-printede emner i forskellige materialer til test af “form, fit and fiction”. Det giver mulighed for at teste og prøve flere muligheder af. Vi laver justeringer, indtil emnet lever op til de forventede krav.

Kvalitet og præcision

Vi kan fremstille emner med lave tolerencer og har eget kvalitetscenter med særlige måleinstrumenter og mulighed for afgratning af emner under mikroskop - derfor er vores emner direkte klar til brug selv i brancher med skærpede krav som medicinalbrancen eller hos fødevarevirksomheder

 SE VORES MÅLERUM OG KVALITETSKONTROL

 

50 års erfaring

Vink Plast har mere end 50 års erfaring som Europas førende vidensbaserede løsningsleverandør af plast. Vi producerer alt fra små højpræcisionskomponenter til større dele. I industrien er dokumenteret kvalitet som regel en meget vigtig faktor i leverandørvalget - vi har derfor investeret i det mest moderne 3D måleudstyr og tilbyder vore kunder 100 % kvalitetskontrol med den nødvendige dokumentation.

Vil du gerne kontaktes af os?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig